Resultater og bilder fra tradisjonell kjøredag 23/9 2012 på Bygdøy kongsgård

Søndag 23. septemrber var det igjen duket for tradisjonell kjøring med utgangspunkt fra Bygdøy kongsgård. Med litt avskalling av deltakere i siste liten kom 7 ekvipasjer til start, hvoav 3 par. 2 ekvipasjer hadde maratonvogn og stilte dermed utenfor selve konkurransen.

Etter en rask funksjonskontroll/presentasjon ble ekvipasjene først sendt ut på 6,5 km landeveiskjøring i Kongeskogen, for til slutt å ende opp på ridebanen ved kongsgården til ryggeøvelse. Med flott høstvær, fine omgivelser og romslig tidsramme ble det en hyggelig start på søndagen for både deltakerne og turfolket. ”Bondens marked” på Bygdøy kongsgård trakk etter hvert mye folk denne søndagen, så det var en jevn publikumstilstrømning også til FKFs arrangement.

Etter en hyggelig felles lunsj startet vi opp med presisjonskjøring, før alle ekvipasjene til slutt kjørte i kortesje til gårdstunet og ”Bondens marked”. Her ble det en presentasjon av alle ekvipasjene og premieutdeling for åpen mikrofon.

Resultatliste:

Kusk Beskrivelse Straffepoeng Plassering
Karen Langhelle Shetlandsponni/jumbe 41 1
Øyvind Nordby Døl/trille 63 2
Morten Hansen Kaldblodstraver/dogcart 74 3
Line Harang Par fjordaraber/kaldbl./dogcart Ikke Plassert
Ann Karin Løvås Fjordhestpar/trille Ikke Plassert
Jack Andersen Par/maratonvogn 39 Utenfor konkurransen
Aurora Bjørkvold Nordlandshest/maratonvogn 41 Utenfor konkurransen

Kusk: Karen Langhelle

Kusk: Øyvind Nordby

Kusk: Morten Hansen

Kusk: Line Harang

Kusk: Ann Karin Løvås

Kusk: Jack Andersen

Kusk: Aurora Bjørkvold

Legg igjen en kommentar