Løvspringstur

FKF ønsker velkommen til løvspringstur 1. pinsedag i Romeriksåsen. Turen går rundt Bjertnessjøen i Nannestad almenning. Ca. halvveis spenner vi fra og koser oss rundt grillen. Ta med egen mat og drikke. Husk grime, tau, høy og vannbøtte.

Alle er velkommen. Det er hyggelig om man stiller med gamle, stilmessige vogner og ditto antrekk, men det er ikke noe krav. Bruk det utstyret du og hesten er fortrolig med og som er sikkert og trygt å kjøre med.

Ingen forhåndspåmelding, men det er fint hvis de som har plass og lyst til å ta med ekstra passasjerer kan si fra. Vi starter kl. 12.00 med de som er klare da. Vi regner med å være tilbake ved utgangspunktet ca. kl. 17. Effektiv kjøretid ca. 2 timer, i skritt.

Ved svært dårlig vær: ring Ann Karin eller Line og sjekk om turen går eller ikke.

Veibeskrivelse:
Sørfra: Kjør E6 til Skedsmovollen, (Shellstasjon på hver side), følg skilt mot Nannestad på RV 120, kjør 16,8 km. Ta til venstre inn på Åsvegen i rundkjøring ved Eltonåsen (ved ubetjent Shellstasjon og Rimi). Kjør ca 10 km til Nannestad almenning. Inn til venstre, kjør til parkeringsplass ved Sjonken, bompenger må betales.

Nordfra: Følg skilt mot Nannestad, kjør RV 120 sørover forbi først Bjerke kirke (hvit trekirke), deretter Nannestad kirke (hvit steinkirke). Deretter første vei til høyre mot Nordby, til venstre på Åsvegen 1,3 km til Nannestad almenning. Inn til høyre, kjør til parkeringsplass ved Sjonken, bompenger må betales.

Kontaktpersoner: Ann Karin Løvås 414 46 064, Line Harang 920 87 038

Velkommen!

Legg igjen en kommentar