Nye Urban Roos Vandrepokal deles ut for andre gang på Flatner i Nannestad 26/9 2015

urban-pokal-15-kopia

 For andre gang skal nye Urban Roos Vandrepokal i sølv deles ut for beste sits, tømføring og bruk av hjelperne ved FKF’s kjøring på Flatner i Nannestad. Pokalen kan vinnes om du har møkkakjerre med sete eller landauer med firspann. Thor Juveth er svært interessert i all historikk og hvilke andre ekvipasjer som har vunnet pokalen siden den ble delt ut for første gang NM 1997. Den skulle vinnes tre ganger for å bli til odel og eie. Pokalen skulle etter de gamle statuttene bedømmes i presisjonskjøring og deles ut ved Norgesmesterskapet i kjøring.  Den nye pokalen veier ca. 400 gram og er 24 cm. høy, akkurat som den gamle.

Rigmor H. Knutsen med Duke tok første napp i Pokalen på Bygdø 21/9 2014 og den er nå gravert med hennes navn.

De tre beste ekvipasjene får diplom undertegnet av dommerne og formannen i Foreningen til Kjørehestens Fremme.

Regelemente og kriteriet for bedømmelsen finner du på vår side www.kjorehest.no under fanen kjørerelement.

Bygdoy-21.9-004

 

Legg igjen en kommentar