Resultater Tradisjonell Kjøring Flatner 2017

    Resultater Tradisjonell Kjøring og Urban Roos Vandrepokal Flatner 2017

FKF har avviklet sitt tredje stevne på Flatner som også er et område på heste historisk grunn. Kavaleriet(dragonene), har holdt til her siden 1740. De Norske Officerers Rideklubb har reist granittbautaen for rideklubbens stifter i 1880 Ritmester Henrik Andreas Brock, som det er skrevet inn på fremsiden. På baksiden står det; Rideklubben reiste ham dette minde. På bordet Urbann Roos Vandrepokal nr.2 som det ble kjørt om for fjerde gang.

Banemanskap og dommer ferdighets banen.

En stor takk fra FKF, til utøvere, publikum, banemannskap og dommere som bidro til at dette ble en meget vellykket Tradisjonell Kjøring

Etter holdt/hilsning er banen klar for start og flagget oppe.

Midt partiet av ferdighetsbanen, delprøve C. ferdighetskjøring, der det er plass til å kjøre to storvolter(20m.) 8 tall som tangerer midt i start/mål. Det er også markert for holdt 10s. og 3m. rygging med kjegler uten ball, helt nede til høyre i bildet ser vi den ene.

Sammenlagt vinnere: A. Presentasjon+B. Landveiskjøring+C. Ferdighetskjøring

Delt 1. plass

Giljar Groven og Line Harang

Beste Sits, Tømmføring og bruk av hjelperene, Urban Roos Vandrepokal

Cathrine Sandvik.

Cathrine Sandvik tok sitt andre napp i Urban Roos Vandrepokal og fikk et nytt vinner diplom. Det var med nød og neppe, det var ikke mye å utsette på noen av de 5-6 beste, og svært mye pen og god kjøring i år.  Diplom for nest beste kuske prestasjon gikk til Line Harang og Jack Andersen fikk diplom for en god tredje plass. Like godt som Cathrine kjørte også Heidi Tønnesen og fikk diplom for sin gode innsats, da rekruttklassen ikke kjører om pokalen.  Foto: Karen Fossum Langhelle

Resultatliste:

Presentasjon av alle startende:

Line Bjørvold med Frikk (Nordland/Lynghest) forspent en svensk Gigg tok 3.pl. Trad.   Foto: Ketil Simonsen.

Kai Jack Tohn med Margant(Ardenner) i svensk Åkvagn tok 5.pl. Trad. 0 riv i ferdighet.        Foto: Ketil Simonsen.
 Giljar Groven med Åsa Vilja(Fjordhest) i norsk Gigg tok I.pl. Trad.  Delprøve A. Presentasjon. Giljar Groven blir bedømt og sikkerhets kontrollert av Per Ivar Langhelle og Bjørn Høie. Her gis det poeng for Hest(er), Seletøy, Vogn, Kusk (medhjelper og passasjerer) og Helhetsinntrykk.    Foto: Karen Fossum Langhelle

          Karine Pettersen med Zoran(Gelder), forspent en moderne maraton vogn med sete for groomen. Stiller da i Rekrutt klassen. Tok 1.pl., 0 riv i ferdighet.                 Foto: Ketil Simonsen.

Arild Tohn med Elvis(Ardenner) forspent en Reisekjerre tok 7.pl.  Formann FKF Dag Præsterud dømmer ferdighet kjøringens tids og riv del, tidtager er Øivind Rogstad. Det er 5 feil for hver ball og 0,2 feil for hvert sekund overtid (180 m./min. tunge raser og 200 m./min. alle andre). Øyvind Landgraff  og Thor Juveth bedømmer sits, tømmføring og bruk av hjelperene(stemme, tømmer og pisk).   Foto: Ketil Simonsen.

Ann Karin Løvås med Brita Lill(Kaldblods Traver) i gammel Roadcart tok 6.pl.    Foto: Ketil Simonsen.

Tove Jahr med Frodo(Kaldbblods Traver/Norsk Varmblod) forspent en moderne trenings Gigg. Rekrutt klasse, tok 4. pl.    Foto: Ketil Simonsen.

Heidi Tønnesen med Nordmoprinsen(Døl) i moderne Gigg. Rekrutt klasse, tok 3. pl. Kjørte godt, til samme poengsum som vinner av Urban Roos Vandrepokal   Foto: Ketil Simonsen.

Jack Andersen med Elverhøys Eddie(Kadblods Traver) og Sterne Tinn(Døl) forspent en Wagonett, tok 4.pl.    Foto: Ketil Simonsen.

Line Harang med Dolly(Kaldblodstraver/Morgan) forspent en 4hjuls Dogcart tok en delt 1.pl og kjørte uten riv i ferdighet.    Foto: Ketil Simonsen

             Cathrine Sandvik med Knekten(Kaldblods Traver) forspent en Wagonette, tok 2.pl. med 0 straff ferdighet og et nytt napp i Urban Roos Vandrepokal.                                                          På vei til delprøve B. Landveiskjøring.    Foto: Ketil Simonsen.

Øyvind Askim  med Hemsesvarten(Døl)  og Emil(Øgg Snippen)(Døl)  forspent en moderne Wagonette. Rekrutt klasse, tok delt 2.pl. og med 0 riv i ferdighet.

Foto: Ketil Simonsen.

Mona Heinrick med Su(Oldenburger) forspent en moderne maratonvogn. Rekrutt klasse tok delt 2. plass. Foto: Karen Fossum Langhelle