KJØREDAG: Tohn gård

Også i år inviteres det til KJØREDAG på Tohn gård i Vestfold! De som var med i fjor melder om en veldig fin dag! Familien Tohn (Førumveien 149, 3174 Revetal) i samarbeid med Foreningen til Kjørehestens Fremme inviterer til kjøredag på Tohn gård lørdag 16. september 2023. Første ekvipasje starter kl.11.00

Det vil bli satt opp en presisjonsbane som hver ekvipasje kan kjøre to ganger. Vi kjører 3 ekvipasjer, så en omgang til med de samme ekvipasjene. Vinneren er den som har likest tid på sine egne to runder og er feilfri innenfor maksimums tiden.

Banen bygges er med vekt på flyt og gode veier. På grunn av lite mannskap vil avstand mellem kjeglene bli satt etter største vogn. Oppgi hjulbredde og aksel avstand dersom om du har firehjuling. Kjøringen vil skje på gras der slåtten er tatt. Banen vil bli på 80x40m

Denne kjøredagen er åpen for alle ekvipasjer, men hvis noen vil stille med tradisjonelle tohjulinger/vogner er det positivt. Vi har plass til 18 ekvipasjer. Hvis det blir fullt har ekvipasjer fra FKF fortrinnsrett (med eller uten tradisjonell ekvipasje)

Påmelding: Innen /8 kl.10 til Line Harang tlf: 920 87 038.

Ta med mat til folk og hester og bli med på en fin dag med hyggelige hestevenner!

Vel møtt, hilsen styret i FKF og familien Tohn!