Tradisjonell kjøring i Møgeltønder lørdag 17. august 2019

Trykk på plakaten for flere bilder fra stevnet.

Etter ønske fra våre medlemmer inviterer
FKF til MEDLEMSTUR til Danmark (Sør-Jylland) 15.-18. august 2019 for vogn- og hestekjørenerder.
Den faglige delen av programmet foregår fredag 16. og lørdag 17. august, med to overnattinger på Danhostel i Ribe.
Fredag besøker vi bl.a. hjulmakerverksted, vognsamlinger og et restaureringsverksted for vognlykter. Lørdagen er avsatt til å oppleve tradisjonell kjøring i Møgeltønder, der presentasjonen foregår på Schackenborg slott. I tillegg blir det et besøk hos en møbeltapetserer som har lang erfaring i å restaurere hestevogner. Hjulmaker Ivan Bak er med som guide på hele turen.
Vi legger opp til bruk av privatbiler. Tur/retur Hirtshals med Superspeed 2 med avreise på kvelden torsdag 15. og hjemreise på dagen søndag 18. august. De som ønsker et lengre opphold i Danmark i forkant eller etterkant av det faglige programmet avtaler oppmøtested med reiseledelsen.
Alle deltakere dekker sine egne kostnader til transport, mat og overnatting.
For mer info og påmelding, kontakt Dag Præsterud på tlf. 906 11 586 eller e-post: dag-pra@online.no,

Påmelding innen 1. mai 2019.

Tekst:Line Harang

Plakat og bilde fra:     Slesvigske Køre Selskab